torstai 1. tammikuuta 2015

Disney Dream in November



No miksi ihmeessä olen syömässä aamupalaa sunnuntaina jo ennen 6.30:a ja todistamassa tämän auringonnousun dormin yläkerrasta?


NO KOSKA MIKKIIIIIIII JA DISNEY SEAAA!!!



Mentiin pienehköllä porukalla dormilaisia käymään Disney Seassa 23. marraskuuta (hyvät synttärit, äiti)! :) Tokiossa tosiaan on valtava Disneyland-kompleksi, jossa on sekä Disneyland- että Disney Sea -huvipuistot.

Alueella on hotelleja, parkkialueita, parkkihalleja, kaksi huvipuistoa... Ja oma junalinja.

Hehe, ikkunatkin Mikkejä!

Italialais-fiilingit


Oli upeaa päästä käymään nimenomaan joulusesonkina, kyllä joulukoristeet, -kuuset ja muut sydäntä lämmittivät :)


Jahas, ja kun puiston sisäänkäynniltä pääsi peremmälle, mikäs se siinä! Tuli-hiton-vuori! Se jopa tuprautteli savua välillä.




Ensimmäinen laite, jossa kävin! Lentävät matot Agrabahissa!

Koska oli sunnuntai sekä vielä lisäksi jokin kansallinen vapaapäivä, huvittelemaan tulleita ihmisiä oli meidän lisäksi... muutama. Laitteisiin sai jonottaa jopa 2-3 tuntia, kaikkiin ruokia myyviin paikkoihin oli hurjat jonot, myymälöihin myös... Onneksi oli hyvää seuraa, jossa jaksoi odottaa. Kierrettiin aika tehokkaasti koko alue ja hurjimmat laitteet (Disney Sea on muutenkin enemmän "aikuisten" makuun). Täytyy tosin sanoa, että parin laitteen kohdalla oli sellainen olo, että jonotusaika ja laitteessa vietettävät n. 2 min ei ihan vastaa toisiaan... Enimmäkseen kyllä laitteet oli niin kovatasoisia, ettei jonottaminen haitannut.


Uuuuuuuuu, mikä linna!


Triton's kingdom! Eli enemmän pienempien lasten sisäpuisto.


Sisällä oli ihania yksityiskohtia, jännistä materiaaleista tehtyjä kasveja...


Jotkut selkeästi fanittavat aivan täysillä tiettyä hahmoa ja ovat haalineet laukkunsa/vaatteensa täyteen kyseisen hahmon pehmoja/muita asusteita. Paikalla myytiin erilaisia hahmohattuja, korvia ja kaikenlaista kamaa, joita ihmiset käyttivät. Kuvassa yllä näkyy hyvin Pluto-hattu! :D


Tämä! Tuolla sisällä tornissa oli mahtava laite ja muutenkin kaikki se, miten homma oli somistettu ja toteutettu! Sain mielettömät kiksit kaikkialla myös siitä, että kun oli ekaa kertaa uudessa huvipuistossa, laitteet olivat täysin uusia eli jännitys aitoa! Huusin ja kiljuin oikeasti, nauroin täysiä monissa paikoissa.

Kuvassa yllä näkyy porukkaa istumassa maassa. Monet tulivat aamusta asti varaamaan hyvät paikat show'ta/hahmoparaatia varten! Siellä ne istuivat paikoilleen leiriytyneinä!

Niin no, toisaalta, enpä itse nähnyt yhtäkään show'ta, ymmärrettävistä syistä...


Mun hattu!


No valtaisan ruuhkan takia Disney-hahmot jäi melkolailla näkemättä/tervehtimättä, kun ei mihinkään ehtinyt jonottaa. Näinpä pari kadulla!


Välipalaa.


Jonotus kai 2,5 tuntia, mutta MIKÄ ELÄMYS!! Sisältö oli aivan kultaa, kyllä oli kovan tason toteutus.



Kun päästiin ulos Journey to the center of Earthista, tämä näky odotti!


En ehkä saanut ilotulituksia uutenavuotena, mutta Disney Seassa sain! Mikkiiiii!


JOO KIITOS.



Kuljin enimmäkseen perässä ja annoin meidän japanilaisten hoitaa laitteesta toiseen suuntaamisen ja sen päättämisen, milloin mennään minnekin. Systeemi oli aluksi vähän hämy: Tiettyihin aikoihin voi hakea Fast passin laitteeseen. Fast passilla pääsee pahimman jonon ohi. Mutta seuraavan Fast passin voi hankkia vasta tietyn karenssiajan kuluttua, ja päivän aikana niitä saa maks. viiteen laitteeseen. En olisi itse osannut niin nopeasti ja näppärästi liikkua ja hakea lippuja milloin mihinkin. Jos olisin ollut enemmän omalla päätösvallallani liikkeellä, oisin halunnut esim. ylläolevan kuvan raitiovaunuun ja veneajelulle vielä lisäksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti