sunnuntai 25. tammikuuta 2015

六義園


7.12.

Aamusta dormilla kaksi ranskalaista järjesti French breakfast -tapahtuman! He olivat ostaneet mm. kroisantteja, ihanaa leipää, hilloja ja tekivät köyhien ritareiden tyylisiä leipiä mukaan ilmoittautuneelle porukalle. On aivan käsittämätöntä, miten mahtava porukka tänne Soudaille on osunutkaan: suurin osa asukkaista on innokkaasti mukana yhteisissä tapahtumissa, paljon ollaan käyty yhdessä ulkona... Facebookissa dormin ryhmässä ja LINE-ryhmässä on aina silloin tällöin ihmisten ehdotuksia yhteiseksi tekemiseksi ja tapahtumia sekä muutenkin vilkasta viestittelyä. Itsekin mainostin kuoron konserttia sekä draamakurssin näytelmää dormilaisille ja ideoin kimonohengailun, joka tosin ei vielä ole toteutunut.


Valtava kiitos kuuluu myös meidän RA (resident assistent) -parivaljakolle sekä asuntolan valvojalle/vastuuhenkilölle, jotka ovat ideoineet ja järjestäneet kaikenlaisia tapahtumia. Soudaissa on myös etuna se, että porukkaa ei ole mahdottoman paljon.


Aamiaistamisen jälkeen aloin pukeutua houmongi-kimonooni, sillä lähdettiin kimonokaverini sekä yhden suomalaisen kanssa kävelylle Rikugien (六義園)-puutarhaan. Rikugienia pidetään yhtenä Tokion parhaimmista puutarhoista - ja muutenkin paikka on kuuluisa.




Ehdittiin näin myös ihailemaan ruskaa, tosin paras aika oli jo ohi. Muihin ruskanihailukohteisiin en oikein ehtinyt.



Aijaih, nyt kyllä kun kuvia katsoo, niin saisin varmaan kimono-opettajaltani sapiskaa muutamista asioista... :''D On ryppyjä, ohashori (=taitos tuon obi-vyön alla) ihan vinossa ja alhaalla ei ihan helmat kohtaa. Noh, se on elämää.



Valaistusolosuhteet oli aika vaikeat (kello n. 15 aurinko laskemassa mutta kirkas, välillä ihan hirveät ylivalaistumiset ja välillä tosi tummia kuvia) ja olin nyt laiska enkä ekaa kuvaa lukuunottamatta ole jaksanut tehdä näille mitään koneella.



Kuuluisa silta.



Oltaisiin haluttu poseerauskuva sillalla, mutta sillalle ei saanut jäädä seisoskelemaan, joten ei oikein onnistunut :<



Ennen puutarhaan menoa löysin vihdoinkin täydellisen Suica (paikallinen matkakortti)-kotelon! Lisäksi olen ostanut korttiini tuollaisen Nanatsu no taizai -animeaiheisen koristetarran, koska jee ja turhamaisuus ja maailman hyödyllisin ostos :D Violetti suojelus/onnenesine on Nikkon Toushouguu-temppeliltä.



Puutarhassa oli lisäksi viimeistä iltaa talvivalaistukset.





Teehuone?



Kauppa/kahvila.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti