torstai 5. maaliskuuta 2015

Suomessa: Lunta & Laskiainen


Suomi!

N'EX-juna (Narita Express) vei Shinjukusta Naritan lentokentälle, joka on yllättävän kaukana Tokiosta. Junalla melkein 1,5 h.

Ekalla viikolla Suomessa sattui olemaan syöHelsinki-tapahtuma eli 10 eurolla saa tietyistä ravintoloista pääruuan silloin. Tuli pari kertaa käytyä syömässä, Ateneumin takana hyvässä hampurilaispaikka Morrison'sissa sekä Hard Rock Cafessa.

Morrison's NAMNAMANAMNOMNOM kannattaa käydä



HRC:n drinkit. Ruuatkin oli hyvät, varmaan vähän modatut/pienennetyt annokset 10 euron hintaa varten? Juomat aina herkkuja.


Pääsin vihdoinkin näkemään uuden Hobitin sekä Johanna Vuoksenmaan ohjaaman Viikossa aikuiseksi -leffan, joka tavallaan perustuu protu-leireihin, joten pitihän mun nyt itsekin Protussa toimivana käydä katsastamassa se ja muutenkin kiinnosti :D

Viikossa aikuiseksi oli oikeastaan tosi kiva, hyviä näyttelijöitä ja kohtia. Plussana toki, kun sai nauraa leireiltä tutuille elementeille, jotka oli vedetty ihan väärin/överiksi/yli, ja nauroin yksin välillä (ainut joka nauroi nazipolizei-leikin kohdalla = todnäk olin ainut protu yleisössä x''D) Mutta oli se muutenkin kuin "höhöö, protu"-tasolla ja nätisti loppua kohti hahmojen suhteiden parantuessa tuli esiin sellaista samanlaista hyvyyttä, mitä leireillä parhaimmillaan on.


17.2.

Laskiaista en ollenkaan ollut muistanut ja pääsinkin käymään Ulliksella akateemisissa mäenlaskukisoissa. Enimmäkseenhän teekkarit noita laskuvälineitä väsää, HYY:llä oli edustus paikalla, mutta joo, kumivene+mäenlasku #koulutuslupaus ((tjsp)) -lipun kanssa ei nyt ollut ihan jäätävän viiltävää kekseliäisyyttä osoittavaa... :'D Voisi olla hauska, jos enemmänkin meiltäkin innostuisi jotkin ryhmät mukaan.


Arkkitehtien Packman? :D


Mäki ja koko Kaivopuisto oli ihan jäinen


No sillähän on hyvä laskea jäämäki

100v koneenrakentajat (olihan nää pinkit koneenrakentajia...)

Minäkin haluan Kato Vittu Moodlesta -merkin ja Riippu kontekstista olisi myös mahti





Paikalle saapui: Grilli.



Grilli risteili reunasta reunaan...

...ja levisi mäen juurelle x'D



Ylhäällä oli aivan hyytävän kylmä, ja olin pukeutunut tosi huonosti. Mikä kylmä, en osaa enää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti